изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:48 EEST
Армения разгроми Дания в Копенхаген и направи услуга на България    
СпортИзключително ценен подарък поднесе отборът на Армения за българския национален тим, след като късно снощи буквално попиля Дания при гостуването си в Копенхаген в мач от група B на зона Европа в квалификациите за Световното първенство по футбол в Бразилия догодина.

Армения, която загуби с 0:1 от Малта само преди три дни, сега поднесе истинска сензация, вкарвайки два пъти повече голове само за един мач, отколкото беше вкарала във всичките си срещи в кампанията досега. Резултатът беше открит още в първата минута, когато Мовисян се измъкна от заспалата защита на домакините и вкара първия гол в мача.

Именно този гол преобърна мача, тъй като Дания беше принудена да натисне и да търси изравняването. Хубава възможност имаше пред Денис Ромедал, но той стреля встрани от вратата.

Не бяха изминали и 20 минути от началото на мача, когато Йозбилис се измъкна сам срещу вратаря и вкара втори гол, след като защитата на Дания отново проспа положението, опитвайки неуспешна изкуствена засада. След това Кяер пропусна с глава да вкара гол за Дания и да завърже срещата.

Всичко свърши един час след началото на мача, когато Мовсисян се възползва от индивидуална акция на Йозбилис и хубав пас, за да направи резултата класически. Накрая звездата на „Шахтьор Донецк” Мхитарян, който е искан от „Ливърпул”, оформи резултата на 4:0.

Така Армения и Дания имат по 6 точки след изиграването на 6 мача в група B на зона Европа, а България е с 10 точки също от 6 мача, заемайки второ място в групата. Загубата на Дания понижи до минимум шансовете ѝ да се бори за бараж, но нашите национали тепърва ще трябва да се справят с Чехия, която е на 1 точка зад нас. http://sport.actualno.com

 


Сходни връзки

Армения разгроми Дания в Копенхаген и направи услуга на България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.73 секунди