изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:27 EEST
Албена АД участва в изпълнението на проект SEEMORE    
ТуризъмАлбена АД участва в изпълнението на проект SEEMORE, финансиран от Програма „Интелигентна Енергия – Европа”, с управляващ орган EACI.

Водещ партньор е консултантската фирма CINESI – Испания, специализирана в транспорт и мобилност. Останалите партньори са от Австрия, Швеция, Италия, Португалия, Малта, Кипър, Полша и България. За нашата страна партньор е Клуб „Устойчиво Развитие на гражданското общество” (www.csdcs.org), който е Национален координатор на Мрежата по градска мобилност ЕРОММ (www.epomm.eu).
Фокусът на дейностите по проекта е взаимодействието между два сектора: транспорт и туризъм.
Проектната идея на SEEMORE тръгва от убеждението, че мобилността в туристическите зони може да бъде много по-устойчива, ако посетителите използват по-малко собствени или наети автомобили. Проектът ще покаже, че поведението на туристите подлежи на промяна и тя може да се осъществи в 8 целеви региона. Проектният екип осъзнава, че туристите в крайморските региони са много различни, често идват от чужбина и е много трудно да им се въздейства. Затова се залага на много добра информация за мобилните опции, която ще бъде предоставена по атрактивен начин чрез основните туристически комуникационни канали на туроператори, туристически агенции, транспортни компании, туристически информационни центрове, хотели и атракциони. По този начин, SEEMORE ще демонстрира как с местни усилия може да се промени начинът на достъп до курортните зони, за да стане по-екологичен, безопасен и здравословен за туристите и населението.
Една от специфичните цели на проекта е запознаване посетителите на курортите с устойчивите начини за мобилност в туристическите зони.
Тук ще намерите информационна брошура и разписание на автобусния транспорт до курортен комплекс  Албена и околността.


 


Сходни връзки

Албена АД участва в изпълнението на проект SEEMORE | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди