изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:48 EEST
Колите на кмет и общинар изгоряха на паркинг    
НовиниКолите на общинския съветник от ДПС в Нови пазар Мустафа Шериф и на кмета на село Правенци Юсеин Ахмед изгоряха на паркинг. Двамата са съседи и паркирали един до друг на ул. "Дунав" в град Нови пазар. Беемвето на общинския съветник лумнало към 2,20 ч призори в четвъртък. Според съседи се извили пламъци, високи над 4 метра. От немската кола огънят се пренесъл и към съседното возило - "Опел Астра", което също обгоряло. Огнеборците хвърлили над тон вода и 60 литра пяна, за да потушат пожара, съобщава "Труд".

"Не мога да кажа нищо, но май някой ни е подпалил. Чакаме какво ще установят специалистите", коментира вчера селският кмет Юсеин Ахмед. Причините за пожара се изясняват, съобщи полицията.

Според една от версиите съсед си варил компотите наблизо и има съмнения, че беемвето се е подпалило от незагасеното огнище. Според собствениците на колите това било малко вероятно, защото комшията палил огън сутринта в сряда, а пожарът станал 15-16 часа по-късно. Освен това към полунощ Ахмед решил да си тръгне към с. Правенци с другия си автомобил и не забелязал нищо обезпокоително на паркинга, нито пък усетил миризма на огнище.

И двете коли са 10-годишни и са неизползваеми след пожара. Беемвето било собственост на сина на общинаря, но в момента той работел в Испания и таткото ползвал колата. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Колите на кмет и общинар изгоряха на паркинг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.30 секунди