изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:07 EET
Започва прочистване на ъндърграунда    
Ред и сигурностВ ГДБОП започнаха прочистване на ъндърграунда и удариха група за разпространение на наркотици. Операцията е реализирана от служители на отдел „Наркотици” в ГДБОП под ръководството на Специализираната прокуратура.

Освен лидера Веселин Христов са арестувани още петима души - Н.В. на 34 години, Р.Р. на 31 години, Т.К. на 30 години, В.В. на 30 години, криминално проявен за притежание на наркотици и измама, и В И. на 31 години, регистриран за притежание на наркотици.

При разследването антимафиотите установили и схемата, по която групата е работила - депото било организирано в дома на 30-годишния Т.К., а В.В. отговарял за зареждането на дилърите. Двамата са задържани в момент на сделка с наркотици.
По време на обиските спецполицаите намерили различни по съдържание и количество разфасовки наркотици. Открити са около 2,5 кг марихуана, около 0,5 кг амфетамин, около 1,5 кг хероин, както и кокаин на бучки с различен грамаж. Иззети са и множество мобилни телефони и СИМ карти, голяма сума пари, 8 електронни везни, тефтери със счетоводни бележки за извършените продажби на наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 321, във връзка с чл. 354а от НК, под наблюдението на Специализираната прокуратура. Веселин Христов е задържан за 24 часа, на останалите участници са повдигнати обвинения и е наложена мярка задържане за срок до 72 часа. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Започва прочистване на ъндърграунда | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди