изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:16 EEST
Озверял италианец нахлу с нож да изнасилва българка    
По светаЛуд италианец, който е криминално проявен, е арестуван за опит за убийство и опит за изнасилване на българка в Италия. Драмата се е разиграла областта Кампания. Нападателят, който е местен жител на 48 години, нахлул в дома на 42-годишната българка и се опитал да я изнасили.

Жената успяла да го изблъска извън апартамента и да се обади на приятеля си, който пристигнал на помощ.

Двамата се сборичкали пред апартамента, при което нападателят опитал да изхвърли съперника си през парапета на балкона, но той се задържал по чудо за парапета.

Жената се притекла на помощ на приятеля си и получила юмруци в главата от италианеца. След секунди нападателят се върнал, но въоръжен с голям нож.

Двойката се барикадирала в жилището и подала сигнал в полицията. Когато дошли униформените, те заварили нападателя да размахва нож, опитвайки се отново да проникне в апартамента на българката.

Италианецът е арестуван и в момента е в затвора Белици Ирпино. Срещу него ще бъдат повдигнати обвинения в опит за убийство и сексуално насилие. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Озверял италианец нахлу с нож да изнасилва българка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди