изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:48 EET
Златка Чомакова е тазгодишната Царица на Долината    
Мис & Мистър

18 годишната Златка Чомакова от град Карлово стана тазгодишната Царица на Долината. Подгласнички на царицата станаха Николета Йорданова и Ваня Сакъзова от Казанлък, предаде кореспондентът на БГНЕС.



Конкурсът се проведе в Казанлък и в него участваха 19 момичета на възраст от 13 до 19 години от 7 общини, с традиции в розопроизводството: Казанлък, Карлово, Сопот, град Калофер, Павел баня, Николаево и Гурково.

Новоизбраната царица на Долината на розите получи своята корона от миналогодишната носителка на титлата, също от Карлово- Миляна Танчева и от председателя на журито Петър Косев- заместник-кмет на община Казанлък.

В състава на 8 членното жури бяха кметът на Калофер, Румен Стоянов, както и Антон Минев- заместник-кмет на Карлово. В журито бяха още: кметът на Николаево Косьо Косев, Мария Илиева от община Гурково, Косьо Кавръков от община Павел баня, Кольо Дамянов от община Сопот и Виктор Иванов- представител на фирмата-спонсор, осигурила новите корони на тазгодишната Царица на Долината и нейните две подгласнички.

Водещ на шоуто бе Драгомир Драганов, а кметът на Калофер Румен Стоянов се включи с изпълнение на тъпан в участието нагайдарите от Калофер.

Новата Царица на Долината е в 11-ти клас на карловското средно общообразователно училище и все още не е решила с какво ще се занимава след завършването на средното си образование. / http://news.bgnes.com

Милена Желязкова бе избрана за тазгодишната Царица Роза на Казанлък

18-годишната Мариела Павлова бе избрана за “Царица на розата” Карлово 2008

 


Сходни връзки

Златка Чомакова е тазгодишната Царица на Долината | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди