изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:09 EEST
19-годишен британец падна от 10-ия етаж на хотел в Слънчев бряг    
Новини19-годишен британски турист е загинал след падане от тераса на хотел в Слънчев бряг. Инцидентът е станал около 03.45 часа тази нощ, обясниха от полицията в Несебър.

Младият мъж паднал от тераса на десетия етаж в хотел „Гранд Хотел Съни Бийч” в курорта. Британският младеж пристигнал в България на 10 юни като организиран турист с агенция.

Констатирано е, че минути преди инцидента туристът пристигнал в хотела с такси, като се качил до стаята да си вземе пари. След като не се появил около 10 минути, до стаята му отишъл човек от хотела заедно с таксиметровия водач.

Вратата им отворила приятелката на младежа, която го извикала по име. Тримата чули шум на терасата и след като погледнали, установили, че младият мъж е паднал през балкона. Загинал е на място.

Това е поредният подобен случай в Слънчев бряг, където заради бурния нощен живот туристите много често се прибират по стаите си в безпаметно състояние. http://btvnews.bg

 


Сходни връзки

19-годишен британец падна от 10-ия етаж на хотел в Слънчев бряг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди