изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:06 EEST
Ново "кърваво писмо" разтърси ГЕРБ: Цветанов "колеше и бесеше“ в Пиринско    
НовиниЕдин човек с голямо его, с огромно желание за власт се самозабрави и докара всичко до политически срив и удар, по-силен от инфаркт. Господин Цветанов „колеше и бесеше“ в партията, особено в Благоевград и областта. Това заявява в открито писмо активистът на ГЕРБ Боян Манов.

В „кървавото си писмо“, публикувано в Struma.bg, той привежда редица примери, за да подкрепи твърденията си. Един от тях е следният:

„Когато през 2011 година дойде време за местни избори, настана хор на глупаците – типично българска черта да пречукаш другарчето. Преди изборите за кмет и общински съвет в Благоевград се проведоха три номинации. Едната беше електронна. 90% от гласовете бяха за Костадин Хаджигаев. Господата от София обаче не признаха тези резултати и насрочиха общинско събрание за номинации. Гласовете бяха 450 за Хаджигаев и 250 за Камбитов. Но София отнов не призна тези резултати. Цветанов насрочи трето събрание, на което дойде лично. Резултатите пак бяха в полза на Хаджигаев. „Големецът“ не ги призна и каза, че ще проведе социологическо проучване. Че беше нагъл – беше, че беше безочлив – беше, че похватите му бяха недемократични – беше повече от ясно. Той се подигра с всички членове на ГЕРБ и не призна вота им“.

Откритото си писмо 65-годишният активист завършва с думите: „Всичко това е написано лично от мен – Боян Милчев Манов, и намеренията ми са били да има честност, демокрация и морал. Иначе ГЕРБ ще отиде в историята“. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ново "кърваво писмо" разтърси ГЕРБ: Цветанов "колеше и бесеше“ в Пиринско | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди