изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:58 EET
Премиерът Пламен Орешарски назначи още петима заместник-министри    
НовиниСофия. Премиерът Пламен Орешарски издаде заповеди за назначаването на още петима заместник-министри, съобщиха от правителствената информационна служба. Това са Людмила Елкова – заместник-министър на финансите, Добромир Симидчиев – заместник-министър на регионалното развитие, Иван Иванов – заместник-министър на вътрешните работи, Петър Киров – заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, и Атанаска Тенева – заместник-министър на образованието и науката.


Людмила Елкова е родена на 22. 03. 1973 г. Магистър е по право от УНСС. От 2000 г. до 2009 г. заема различни длъжности в Министерството на финансите, като последната е директор на дирекция „Данъчна политика”. След това е била консултант по управление на проекти към Българския институт за стандартизация и консултант по проекти на ЕС на свободна практика.
Добромир Проданов Симидчиев е роден на 12. 02. 1974 г. Завършил е УНСС със специалност пречистване на питейни и отпадъчни води, проектиране на пречиствателни станции, управление на утайките. Магистър е и по бизнес администрация от Университета на Сиатъл, САЩ. От октомври 2011 г. е заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството.
Иван Валентинов Иванов е роден на 13. 08. 1975 г. Има магистратура по история от СУ „Св. Климент Охридски” и по право от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”. Завършил е Школата за политически мениджмънт във Фрайбург, Германия. В последните шест години е главен юрисконсулт на „Билдинг Строй Експрес” ЕООД. Преди това е ръководил офиса на „Воинтех” ЕООД в Шумен.
Петър Володиев Киров е роден на 21. 11. 1977 г. Завършил е право в СУ „Св. Климент Охридски”. Целият му трудов стаж е преминал на различни длъжности в Изпълнителна агенция „Морска администрация”, като от септември 2008 г. е неин заместник-изпълнителен директор.
Д-р Атанаска Михайлова Тенева е родена на 14. 01. 1958 г. Магистър по математика е от ПУ „Паисий Хилендарски”. Има докторантура по философия от Руската академия по управление – Москва, и е придобила квалификация за учител по философия от СУ „Св. Климент Охридски”. В момента е преподавател в Университета по хранителни технологии в Пловдив. Била е народен представител в 39-ото и 40-ото Народно събрание.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Премиерът Пламен Орешарски назначи още петима заместник-министри | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди