изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:41 EET
Засякоха четири групи провокатори на протеста    
НовиниПолицията успя да разкрие и да засече четири групи провокатори, които се опитаха да се вклинят на мирния протест пред Министерския съвет. Сред тях се оказаха спортисти, работещи като охранители в Студентски град, футболни фенове, гравитиращи около бригадите на Златко Баретата, ултраси от протестите през февруари на Орлов мост, които тогава нападнаха полицията и русенец със седем присъди, съобщава “Преса”.

Гардовете, организирани от бившия депутат Павел Чернев, работят за някогашна “застрахователна” групировка, разкриха полицейски служители.

Другата група провокатори, които са се опитвали да се внедрят на митинга, е била от около 30 - 50 души. Те са известни от февруарските протести. Сред тях има и природозащитници, които винаги са готови да недоволстват. Сред протестиращите не са засечени футболни фенове.

Забелязани бяха ултраси на “Левски” Част от привържениците на ЦСКА пък бяха в агитката на “Атака”. Лидер на групата е небезизвестният Росен Животното, който е част от наказателната бригада на Златко Баретата. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Засякоха четири групи провокатори на протеста | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Засякоха четири групи провокатори на протеста
Автор: Anonymous да 2013-06-20 @ 10:24 EEST
Когато през зимата комунистите платиха на тези провокатори, падна правителството. Сега комунистите искат да провалят мирните протести на хората, на които им дойде до гуша от тяхното 68-годишно управление на страната. Кжомунистите са крадци и викат дръжте крадеца.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди