изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:13 EEST
УЧИТЕЛИ УЧАСТВАХА В ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН    
ОбразованиеПо покана на община Тервел и по инициатива на Капка Христова – директор на ЦДГ №1 „Детелина“, преди дни се проведе информационно събитие на Центъра за развитие на човешките ресурси на тема „Обучение по дейност еТwinning и програма "Коменски" – добро сътрудничество”.

Проведени бяха информационен ден по секторна програма „Коменски” и обучително събитие по дейност eTwinning. Посланиците на програмата Милена Караангова – директор на ЦРЧР, Теодора Вълова от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”-Велико Търново, Евгения Цветанова от ЦДГ No 25 „Братя Грим” в Шумен и Светлана Върбанова от финансово-стопанска гимназия „Васил Левски” в Добрич представиха темите - Представяне на възможностите за участие в програма "Коменски", Предизвикателства пред училищното образование: Европейска образователна мрежа, eTwinning – класната стая на бъдещето: представяне на електронната платформа за сътрудничество между учители в Европа, Възможности на eTwinning за повишаване педагогическите компетентности на учителите, Работата в екип като условие за успешна дейност, Качественият проект – предизвикателство и условия, проведе се Практическо занятие за работа в ТwinSpace.

Участници в информационния ден бяха директори и учители от целодневните детски градини на територията на общината, както и учители от СОУ „Йордан Йовков“ Тервел. Програмата за деня завърши с получаване на сертификати от всички педагози.

 


Сходни връзки

УЧИТЕЛИ УЧАСТВАХА В ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди