изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:18 EET
40-кг мустакат сом улови строителен предприемач    
Лов и риболов Сом-гигант бе уловен във водите на река Марица с изкуствена примамка воблер. Човекът, борил се цял час с мустакатото чудовище се казва Вълю Щерев и е част от строителния бизнес. Сомът тежи 40 килограма и е дълъг 1,95 м.

Засега все още не е известно къде точно е хванат сомът. „Мястото се крие нарочно, за да не се юрнат натам пишман рибарите, дето трепят рибата с ток“, казва късметлията.

Знае се, че сомът е изключително вкусна риба стига да се приготви по добра рецепта. Не случайно една порция пържен или паниран сом в местните ресторанти се харчи от 15 до 20 лева.

Заедно с рибарите по реката продължават да кръстосват и екипи от гражданска защита и да издирват удавения преди 4 дни човек от Симеоновград. Търсиха го и екип от Кърджалийските водолази, но не го откриха във водата там, където беше потънал. Днес, четвъртият ден от нещастието, хората, които са се наели с издирването на удавника вече обикалят по бреговете на Марица, с надеждата да го намерят изхвърлен от реката някъде по брега. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

40-кг мустакат сом улови строителен предприемач | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди