изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:49 EEST
ДЕЦА ПОВЕДОХА ПРОТЕСТИТЕ В ДОБРИЧ    
Новини

Хлапета на възраст 7-8 години поведоха протестното шествие, което се проведе в сряда вечерта в центъра на Добрич. След като няколко дни добричлии се събираха и стояха на едно място, като със скандирания и плакати се опитваха да привлекат свои съграждани, в сряда те преминаха през централната градска част с надежда да увлекат със себе си още хора, които се разхождаха след работа или просто бяха седнали в края на работния ден по капанчетата.

 19.06.2013 Скромната, но пък затова, достатъчно шумна колона, бе предвождана от децата на хора, които ежедневно казват своето категорично "не". Децата с ентусиазъм скандираха "Мафия" през мегафона и също, като родителите си, призоваваха минувачите да бъдат активни граждани. 19=06=2013 Хлапета на възраст 7-8 години поведоха протестното шествие, което се проведе в сряда вечерта в центъра на Добрич.



Скромната, но пък затова, достатъчно шумна колона, бе предвождана от децата на хора, които ежедневно казват своето категорично "не". Децата с ентусиазъм скандираха "Мафия" през мегафона и също, като родителите си, призоваваха минувачите да бъдат активни граждани. Шествието тръгна от градинката пред храм "Св. Георги", за момент се спря пред областна администрация, където с викове "Оставка" протестиращите заявиха категорично своето становище за това, което става в държавата. После групата продължи нагоре в посока централата на БСП, където скандиранията продължиха, а да видят и чуят протестиращите излязоха съветници в Общинския съвет в Добрич от Коалиция за България.

Това, че са малко на брой не разколебава активните добричлии, които тази вечер отново се събират в 18.30 часа пред градинката на храм "Св. Георги". НДТ

 


Сходни връзки

ДЕЦА ПОВЕДОХА ПРОТЕСТИТЕ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди