изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:59 EEST
ДЕЦА ЩЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАТ В „ЕКО ЛЯТО”    
Новини

За девета поредна година общински младежки център „Захари Стоянов” ще подари на децата от Добрич едно слънчево и усмихнато лято.



В понеделник започна „Еко лято 2013”. В него са включени 60 деца на възраст от 9 до 14 години. За тях ще се грижат Златко Терзиев, Надежда Неделчева, Елена Карабельова и Миглена Георгиева. През периода 17 юни–31 юли ще бъдат организирани много игри на открито, походи, спортни игри, посещение на басейн, пикник, посещения на филми, музеи и др. Ще бъде продължена инициативата участниците в „Еко лято” да се запознаят с институциите на Добрич, като целта е да се обогати тяхната обществено-правна култура и се провокира гражданската им активност. По програма е предвидено посещение в Окръжен съд и ОД на МВР.

Новото в програмата на „Еко лято” е, че всеки четвъртък  школите, клубовете и студията ще отварят вратите си за участниците, за да могат  да се запознаят и докоснат с дейностите на младежкия център, да усетят тръпката от срещата си с изкуството, да творят и… разбира се да им е забавно. А на есен, когато започне творчески сезон 2013–2014, от ОМЦ канят всички   да се включат в школите.

А как ще ги разпознаете – по оранжевите тениски и шапки. НДТ

 


Сходни връзки

ДЕЦА ЩЕ СЕ ЗАБАВЛЯВАТ В „ЕКО ЛЯТО” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди