изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:16 EEST
Изнасилвачът от Маринка, който дамгосваше жертвите си с нажежено желязо, иска на свобода    
Новини Георги Гочев и любовницата му Стоянка Тодорова, инквизирали зверски 4 момичета, остават в затвора

Извратенякът от Маринка Георги Гочев, който заедно с любовницата си Стоянка Тодорова извършиха поредица от зверски изнасилвания и получиха ефективни присъди от по 5 години и 4 месеца от Районен съд-Бургас, иска да излезе на свобода, съобщава “Флагман”.Гочев от девет месеца е в ареста с наложена мярка „задържане под стража“. Според адвокатите му в затворническа среда още повече се отключили проблемите на Гочев с хипертоничната болест на сърцето, заради която той е пенсиониран в Швейцария. В същото време детенцето му е на пет години и се нуждае от грижи предвид факта, че майката на Гочев, която досега го гледала, също е с разклатено здраве.

Според прокуратурата се ходи по тънка плоскост и предвид налагане на нужната обществена превенция за деянието на подсъдимия не би следвало да му бъде променяна мярката.

Гочев има осъдителната присъда на първа инстанция. Той притежава и швейцарски паспорт, с което значително нараства опасността да се укрие. Диагностицираното му заболяване пък спокойно може да се лекува в Медицинския център на затвора, смята държавното обвинение.

В крайна сметка състав на Районен съд-Бургас възприе тезата на прокуратурата и остави Гочев да търка затворническите нарове. Магистратите отчетоха, че не са налице никакви промени в здравословния, семеен или социален статус на обвиняемия, които да дават основания да бъде променена мярката му.

Делото срещу него вече е на втора инстанция и вероятно ще се гледа от Бургаския окръжен съд преди започването на съдебната ваканция.

Случаят на Гочев и любовницата му Стоянка потресе Маринка преди година. Престаряващият Дон Жуан, току-що завърнал се с прилична пенсия по инвалидност от Швейцария, и мургавата му приятелка в продължение на два месеца задоволявали извратения си нагон със зверски изнасилвания на четири момичета.

Жертвите били връзвани за леглото, а във влагалищата им били бутани дезодоранти, четка за тоалетна чиния и шишета. В ануса на едно от момичетата е набутана поилка за птици. Стоянка не само че била свидетел на изпълненията на Георги, а и сама се включвала, като заплашвала жертвите, че ако не се съгласят да изпълнят поредната извратена прищявка на половинката й, ще им „отреже клитора”, „ще ги оскубе”, „ще ги разпори” и ред други все в този дух. Двамата допълнително измъчвали девойките, част от които непълнолетни, като ги горели с нажежено желязо, притискали телата им до нагорещена дървена печка.

След като причинявали всичко това на жертвите, семейството се опитвало и да ги рекетира. Георги и Стоянка отивали пред домовете им, заплашвали ги, че ако не им дадат суми, вариращи между 250 и 2000 лв., ги чакали „10 мангала, които ще ги убият”./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Изнасилвачът от Маринка, който дамгосваше жертвите си с нажежено желязо, иска на свобода | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Изнасилвачът от Маринка, който дамгосваше жертвите си с нажежено желязо, иска на свобода
Автор: Anonymous да 2013-06-24 @ 10:20 EEST
Как ви пет години,бесило за изверга и приятелката му.Болен бил ,а за извръщения е здрав ,а.Гадняр мръсен.Бесило и само бесило.
Изнасилвачът от Маринка, който дамгосваше жертвите си с нажежено желязо, иска на свобода
Автор: Anonymous да 2013-06-26 @ 23:52 EEST
Da ,za zatvor sa,i to takiwa izwra6eniq-az s1m do jiwot da si stoqt w zatwora.Neka s1zatwornizite im im p1hat i na tqh predmeti,da ne zabrawqt kakwo e izwra6enie!
Изнасилвачът от Маринка, който дамгосваше жертвите си с нажежено желязо, иска на свобода
Автор: Anonymous да 2013-06-29 @ 06:37 EEST
И защо тези двамате не са сложили край на живота си...?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди