изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:11 EEST
ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА В ТЕРВЕЛСКО СЪС ЗАГИНАЛ И ТЕЖКО РАНЕН    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОРИЧ


-    На 22 юни, в РУП Тервел е получено съобщение за извършена кражба от частен дом на територията на град Тервел. Установено е, че за времето от 01:00 часа до 05:00 часа на 22 юни, чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на сума пари и златни накити с общо тегло около 100 грама. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Тервел.
-    На 22 юни, е получено съобщение за възникнало ПТП на територията на град Генерал Тошево. Изпратени екипи на място установяват, че водач на лек автомобил „Рено”, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС, напуска пътното платно и се блъска в метален стълб за улично осветление. Вследствие на ПТП, са нанесени значителни материални щети по автомобила и по металния стълб. Водача Е.С. (37г.) от с. Кардам, е изпробван за алкохол с техническо средство, като цифровата индикация отчита наличието на 1,76 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Генерал Тошево.
-    На 23 юни, около 06:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя от с. Мали Извор в посока с. Сърнец, община Тервел. От извършения оглед на място е установено, че лек автомобил „Фолксваген” управляван от М.Д. (24г.) от град Тервел, излиза от пътното платно в ляво по посока на движението си и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на ПТП, водача на МПС почива на място. Пострадал е и возещия се пътник на задна седалка, който е настанен в МБАЛ град Добрич с множество контузии и травми с опасност за живота. Возещия се на предна дясна седалка е настанен в МБАЛ град Добрич с фрактура на горен крайник без опасност за живота. Водача и пътниците в МПС, не са ползвали обезопасителни колани.

    Контролните органи са съставили 27 акта и 76 фиша за констатираните от тях нарушения.
    На територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани петнадесет пожара без материални загуби и четири пожара с нанесени материални щети.

24.06.2013 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ

ТРИМА ТИЙНЕЙДЖЪРИ ОТ ТЕРВЕЛ СЕ УДАВИХА В КРАНЕВО
 


Сходни връзки

ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА В ТЕРВЕЛСКО СЪС ЗАГИНАЛ И ТЕЖКО РАНЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди