изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:53 EEST
Внимание! Джебчийки примамват с бърз секс на плажа    
НовиниОколо 200 джебчии вършеят вече по родното Черноморие, сочат анализи на МВР. Мъжете крият плячката в гащите до мъжкото си достойнство. Жените пък тъпчат откраднатото в сутиените.

Половината от джебчиите са от вътрешността на страната и откарвали по морето от ранна пролет до първия сняг.  Другите били от Румъния, Алжир, Косово и Македония. Именно чужденците били най-неуловими за полицията, тъй като идвали, правели няколко големи удара и изчезвали към Италия, Австрия и Германия, пише "Телеграф".

Преди това обаче не пропускали да претарашат Пловдив и София. Бг ромките пък се местели всеки ден в различен град - ако днес са в Бургас, утре задължително джобели на Слънчев бряг или Несебър.

Те прилагали три схеми за разсейване на клиенти - при първата предлагали на жертвите бърз секс на плажа. Загорели англичани олеквали с портфейли и ценности точно когато се наслаждавали от докосването на партньорката. После на мургавелката й прилошавало и изчезвала.

Друга схема на обирджиите била причакването на майки с деца по паркове и алеи и дърпането на чантите им, метнати на дръжките на количките.

Полицаите от Бургас споделят и за друга схема - в моловете крадците свивали чантите на продавачките изпод щандовете в моловете, докато те показвали на клиенти артикулите. Телефони, фотоапарати и таблети били най-честата плячка за крадците, тъй като чужденчците били предупредени да не носят големи суми пари кеш. МВР предупреждава и за обири на плажа, които отново се вързаждат. http://www.blitz.bg

Audrey Allen 09 Audrey Allen  Tamara Witmer 54 Tamara Witmer

Veronica Zemanova 637 Veronica Zemanova Tina Marie Jordan Erotica Top 1

 


Сходни връзки

Внимание! Джебчийки примамват с бърз секс на плажа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди