изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:50 EEST
Циркът е пълен: "Титан" остава собственик на ЦСКА!    
Спортиркът в ЦСКА продължава със страшна сила. Един от шефовете на "Титан" Иво Иванов даде дълго изявление пред журналистите преди контролата със Славия на "Българска армия". От казаното стана ясно, че пернишките бизнесмени остават собственици на ЦСКА, а преговорите с Гриша Ганчев са пропаднали.

"Няма да има сделка с Гриша Ганчев. "Титан остава" собственик на клуба. Ситуацията е много проста, ние сме собственици и с всички сили и средства ще се мъчим да се оправяме. Положението е тежко, не мога да кажа, че нещата са розови, но нещата може да се оправят. Това е наше дружество и полека-лека ще санираме, ще намалим заплатите, ще намалим и изискванията. Няма опасност да не завършим шампионата, както сме карали до сега, така ще продължим. Започваме да плащаме заплатите, за да може да възобновим спокойствието в отбора", заяви Иво Иванов.

Шефът допълни по повод желанието "Титан" да се откаже от акциите си: "Аз исках да дам акциите, феновете също не ме искат, но виждате, че няма кой да даде един лев. Елате, заповядайте, но няма кой. Нито искаме пари за акциите, нито искаме да ни се връщат пари. Ние сме купили това дружество с активите и пасивите. Непрекъснато плащаме нещо от миналото. И най-добрият финансист да дойде не се знае какво ще изскочи старо да се плаща. Само за този месец сме дали 2 милиона лева стари задължения. Общо задълженията на клуба са около 12 милиона лева. Пак ви повтарям, ние не искаме някой друг да плаща задълженията, ние сме собственици и с цената на всичко ще се опитаме да задържим ЦСКА. Акщо някой иска да помага, да го направи."

"Отборът ще играе в "А" група, единствено в Лига Европа няма да участваме. Защо отказахме Европа ли?! Преговорите бяха в напреднала фаза и затова не искахме да заявим участие, а после да стане нещо. Имаше потвърждение за сделка и в един момент всичко изчезна. Фалит на дружеството - използвана е много остра дума. Дружеството остава и няма да има фалит. Просто имаше вариант група бизнесмени да ни помагат и да инвестират в нашето дружество, в настоящото. Сред тях беше и Гриша Ганчев. Имаше вариант да бъде направен нов клуб, да вземем лиценз на друг отбор, но в новото дружество не фигурираше името на Гриша Ганчев. Този вариант обаче отпадна. Не знам какво го е спряло, трябва да го питате него. Вероятно напрежението около клуба се е отразило", каза още Иво Иванов.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Циркът е пълен: "Титан" остава собственик на ЦСКА! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди