изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:31 EEST
Миков обвини енергийната мафия!    
ПарламентКъм Народното събрание бе проявена агресивност, невиждана от години. Обстановката рязко се промени. За разлика от мирно протестиращите граждани през изминатите дни днес сравнително малоблойта група демонстрира сила и сблъсъци пред Народното събрание. Така се поругава не само достойнството на парламента, но и на народните представители, които бяха избрани само преди месец и половина. Това заяви в специално обръщение председателят на Народното събрание Михаил Миков.

„Обърнах се към министъра на вътешните работи за осигуряване спокойствието и сигурността на народните избраници. Народното събрание работи - по промените, свързани със социалното законодателство, приемат се мерки срещу младежката безработица, облекчават се живота на десетки граждани. Днес трябваше да де обсъди цената на електроенергията. Естествено е, когато става въпрос за частни интереси, да има непримирими отрицатели на този парламент. Но искам да припомня – че за тези промени в енергетиката бе постигнато съгласие на Консултативния съвет по национална сигурност преди 4 месеца – на 24 февруари. Искам да попитам президента дали застава зад решенията от тогава? Очевидно е, че днешните протести нямат нищо общо с намеренията, декларирани в началото на годината“, заяви Миков.

„Ние сме поставени в невъзможност да изпълняваме това, за което сме избрани от гражданите. През февруари КСНС видя изхода в предсрочни избори. Днес – по-малко от 2 месеца след провеждането им е очевидно, че изборите не решават нищо. Това заявих и пред президента на КС. Без уважение към гражданите и конституционния ред демократичен изход от днешната ситуация е невъзможен. Дори и при предсрочни избори“, подчерта Миков..

„Работата на Народното събрание съзнателно се блокира.

Уважаеми съграждани, призовавам президента, всички институции, политическите партии и неправителстевни организации за отговорно поведение в тази сложна ситуация. Обръщам се и към медиите, към журналистите за изключително отговорно поведение. Справедливото и спокойното отразяване на ситуацията в страната е дълг на всеки журналист. Президентът трябва да отстоява своята конситутционно отредена роля – да брани единството та нацията. Убеден съм, че само успокояването на обстановката и търсенето на политическо съгласие с общата воля на всички политически партии, разбира се и на гражданите, ще излезе България от сложната социално-икономическа ситуация, в която се намираме днес.

България е една за всички!“
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Миков обвини енергийната мафия! | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Миков обвини енергийната мафия!
Автор: Anonymous да 2013-06-27 @ 07:59 EEST
На Кривата ракета космосът е виновен
Миков обвини енергийната мафия!
Автор: Anonymous да 2013-06-28 @ 07:09 EEST

Хората на улицата се подкрепят от цяла България.Много хора от страната не могат да бъдат пред парламента,много софиянци също по различни причини.Така,че броя на протестиращите умножете по 100 т.е. много по-вече от половината българи желаят коренна промяна в статукавото.

В момента Държавна сигурност е на власт,тя използва лумпена Болен срещу всичко ,срещу заплащане !Защо Болен и дума не казва срещу турската етническа партия и отнемането имунитета на депутат от ДПС...Когато Болен си изпълни мокрите поръчки ще си преберат парите обратно,а лакомника ще захвърлят на боклука където му мястото.

Миков да  не се прави на умен-не му се отдава.

Хората от протестите са многократно по умни и интелигентни от хората от парламента.

Никой не обича по-умните от него.

Призовавам всички софиянци,които подкрепят протеста да излязат поне в един определелен ден всички,да видим късогледия Миков ще ги забележе ли?

 

Миков обвини енергийната мафия!
Автор: Anonymous да 2013-06-28 @ 08:23 EEST
Трябваше да си извадя лиценз, струваше 300 лева. Но се наложи да дам подкуп още 300 лева, за да го получа месец след законовия срок. По телевизията сред протестирашите видях същия този човек, който ме ограби и на когото държавата дава висока заплата, плаща осигуровки, командировки и какво ли не. Добруджанци сме едни донори на софийските чиновници.
Миков обвини енергийната мафия!
Автор: Anonymous да 2013-06-30 @ 07:06 EEST
Този който взема и този който дава подкуп са еднакво отговорни пред закона?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди