изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:10 EEST
Отрязаха "Фенерите" и "Бешкташ" за Европа    
СпортТурските грандове "Феребахче" и "Бешикташ" официално бяха извадени от турнирите. УЕФА наказа "Фенерите" да пропуснат два сезона в Европа, докато "черните орли" отпадат само за предстоящата кампания.

Двата тима са наказани заради скандала с уреждане на мачове в турското първенство през сезон 2010/2011 г., когато "Фенербахче" стана шампион с невероятен рейд в края на сезона, който се оказа доста съмнителен. "Бешикташ" пък спечели Купата, но бързо върна трофея, в момента в който стана ясно, че е стартирало разследване срещу тях.

Румънският "Стяуа" също отнесе санкция - 1 г. условно и ще бъде под мониторинг в следващите пет. Клубът отдавна е на мушката на УЕФА за уредени мачове.

"Фенербахче" и "Бешикташ" ще обжалват решението на УЕФА. "Нашият клуб ще се изправи пред Апелативната комисия", обявиха шефовете на "фенерите". В "Бешикташ" също са категорични, че ще се възползват от правото си да протестират срещу наказанието От Европейската централа обявиха, че в случая със Стяуа има "смекчаващи вината обстоятелства", без да уточнява какви са те.

http://www.standartnews.com

 


Сходни връзки

Отрязаха "Фенерите" и "Бешкташ" за Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди