изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:46 EEST
Мечка тършува по кофите във Вашингтон    
По света В един от жилищните квартали на Вашингтон се появи изгладнял млад мечок, който обаче бързо бе заловен и пуснат в естествената му среда.

Мечката, чието тегло било едва 45 кг, се поразходила по улиците на квартала и обърнала няколко кофи за боклук в търсене на храна. Местна жителка я базелязала през прозореца и позвънила на спешния номер 911. В първия момент, когато казала за какво се обажда, отказали да й повярват.

В крайна сметка на място били изпратени зоо-специалисти, които успели да я приспят звяра с упоителна стреличка. Мечокът бил изведен извън пределите на американската столица и пуснат на свобода в един от горските паркове на щата Мериленд.

Скот Джакопо, вицепрезидентът на Хуманното общество във Вашингтон, побърза да успокои жителите на американската столица, отбелязвайки пред журналисти, че черните мечки са много плашливи и не представляват опасност за хората.
http://news.bgnes.com
 


Сходни връзки

Мечка тършува по кофите във Вашингтон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди