изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:23 EEST
Кола се вряза в камион, 2-ма души загинаха    
НовиниДвама турски граждани загинаха при тежка катастрофа между лек автомобил и камион по пътя Русе - Разград. Инцидентът стана в местността "Водиците" тази сутрин.

Сигнал за катастрофата е получен в 8.25 часа.

Лек автомобил "Хюндай" с германска регистрация, в който са пътували четирима души-гастарбайтери на път за Германия, навлязал в насрещното платно и се е блъснал челно в идващия камион, предаде БГНЕС.

При удара шофьорът на колата е останал премазан зад волана, а един от пътниците на задната седалка е изхвърчал навън в канавката. И двамата са загинали на място. За да бъдат извадени останалите двама ранени, се е наложило пожарната да реже автомобила.

На мястото на катастрофата са били изпратени четири екипа на "Спешна помощ", които са откарали двамата оцелели в болницата в тежко състояние  - с черепно-мозъчни травми, и с опасност за живота. Водачът на камиона е в шок и също е закаран за преглед.
"Шофьорът на камиона е получил гръдна травма и е в шок", обясни директорът на Спешна помощ в Русе д-р Пенка Бахчеванова, цитирана от БТА.

По предварителна информация ТИР-ът е пътувал от Силистра към Цар Калоян, за да натовари дърва, когато срещу него е изскочила колата. Тъй като автомобилът се е движел в насрещното движение, водачът на камиона е отбил максимално вдясно до мантинелата. Въпреки това ударът се е оказал неизбежен, като се предполага, че шофьорът на колата е заспал зад волана.

Причините за инцидента тепърва се изясняват.

Малко по-късно на пътя Русе-Бяла е станала още една тежка катастрофа с участието на чужденци. Молдовски ТИР е предприел изпреварване на лек автомобил, при което го блъснал и завъртял. За късмет на семейството в колата в отсрещното платно не е имало други автомобили. http://ruse.dir.bg
 


Сходни връзки

Кола се вряза в камион, 2-ма души загинаха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди