изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:32 EEST
Нов полицейски началник поема дирекцията в Стара Загора    
Ред и сигурностГлавният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров представи днес новия директор на ОДМВР-Стара Загора. Той е главен инспектор Иван Христов Чолаков, информираха от полицията преди броени минути.

Новият полицейски шеф е назначен на мястото на досегашния директор на областната полицейска дирекция старши комисар Алекси Алексиев, който пък бе назначен след встъпването на власт на БЛИЦ от Цветан Цветанов. Преди това началник беше Тончо Михайлов, който бе хванат да подслушва служители от инспектората на МВР.

Иван Чолаков е роден на 25.02.1970 г. в гр. Стара Загора. През 1995 е завършил ВИЗВМ гр. Стара Загора, специалност “Ветеринарна медицина”, а през 2005г. е завършил специалност "Право" в ЮЗУ ”Неофит Рилски” град Благоевград.

Кадрова справка сочи,че в системата на МВР главен инспектор Иван Чолаков е от 1998г. От 1998г. до 2004г. е заемал различни длъжности в сектор “Криминална полиция” при РПУ и РДВР – Стара Загора. От 2004г. до 2009г. е началник на сектор “Противодействие на престъпността” в РПУ Казанлък.

От 2009г. до 2011г. е Началник на РУ "Полиция" – Казанлък. От 01.05.2011г. до настоящия момент е Началник на Първо РУ "Полиция" – Стара Загора.

Главният секретар на МВР е изразил надежда, че новият директор ще осъществява добра координация и комуникация между отделните служби и структури на дирекцията и ще следва приоритетите на ръководството на МВР в борбата с престъпността и подобряване сигурността и спокойствието на гражданите - подчертаха от областната дирекция на полицията в Стара Загора.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нов полицейски началник поема дирекцията в Стара Загора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди