изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:56 EEST
ДЖИБРИЛ СИСЕ С 8 ГОЛА В БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАЧ НА ФОНДАЦИЯ "ДИМИТЪР БЕРБАТОВ"    
СпортБившият нападател на френския национален отбор по футбол Джибрил Сисе вкара осем гола в благотворителен мач по футбол, игран пред около 2500 зрители на стадион "Каменица Арена" в Бургас. Благотворителният двубой бе организиран от фондация "Димитър Бербатов" за подпомагане на деца таланти от България.

В крайна сметка отборът на "сините" с надпис Джибрил Сисе на гърдите си победи с 15:13 отбора на "бяло-червените" на Димитър Бербатов, който бе на пейката на своя отбор, но не взе участие в срещата. В благотворителния мач играха големи имена на българския футбол като бившите национали Светослав Тодоров, Радостин Кишишев, Милен Георгиев, Николай Кръстев, Нено Ненов, както и звезди от шоубизнеса като музикантите Румънеца и Енчев, Миро от Биг брадър, най-известният италиански готвач в България Лео Бианки и др.

Джибрил Сисе дари целия си хонорар от 6000 евро на фондацията на "Димитър Бербатов". Френската звезда подари бутонките и фланелката си, с които игра в благотворителния мач. Той свали спортните си обувки и ги подари на 6-годишно бургазлийче. Тениската си Джибрил Сисе подари на друг свой фен.

 


Сходни връзки

ДЖИБРИЛ СИСЕ С 8 ГОЛА В БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАЧ НА ФОНДАЦИЯ "ДИМИТЪР БЕРБАТОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди