изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:02 EET
ИЗБРАХА МИС БАБА – ЛЯТО И МИС БАБА – ТАЛАНТ 2013 В ДОБРИЧ    
Мис & МистърТрудното и горещо време не пречи на хората от третата възраст в град Добрич да си разнообразят всекидневието. На 26 юни в клуб „Европейски гласове” /на „Дунавите”/ с председател Иванка Димитрова се състоя ревю на миските – баби с представителки от пенсионерските клубове в града.

Председателят на общинското ръководство Радка Маринова бе водеща на това занимателно шоу. Журито, което бе съставено основно от представители на силния пол и една дама, под председателството на Тодор Паунов се стараеше да бъде безпристрастно и обективно при оценяване на участничките.

В приветствието си при откриването г-жа Маринова пожела на всички присъстващи приятно забавление и поне за времето на шоуто да забравят болести и тревоги, а да се наслаждават на прекрасните съвременни баби. Журито задаваше различни въпроси към участничките в конкурса, основно свързани със семейното им положение и възраст, може би, за да разбере дали тези баби само за себе си се грижат, че изглеждат толкова добре или имат и други ангажименти. Стана ясно, че всички те имат деца, внуци, а някои дори и правнуци, макар някои от тях да са далеч, както и децата на много от присъстващите в залата.

Участничките в шоуто дефилираха с различни тоалети. Те бяха издокарани с красиви прически, имаше и капелати, дори и една бе пременена с гиздава добруджанска носия. Всички се бяха постарали много, защото представяха не само себе си, а и клуба, в който членуват.

Миските, които се конкурираха за титлата „Мис баба – талант”, представяха хумористични разкази или изпълняваха хубави народни песни. А, присъстващите се смяха и аплодираха от сърце.

Клубът на домакините бе представен от Мария Желева в конкурса за „Мис баба” и Милка Атанасова – в съревнованието за „Мис баба – талант”. Всички миски бяха по своему оригинални и се бяха постарали за представянето си. Все пак първото място е едно и то бе присъдено на Пенка Хинева от клуб „Любимец”, която стана „Мис баба – лято 2013”, а за „Мис баба – талант” бе обявена Иванка Александрова от клуб „Отец Паисий” – за прекрасното изпълнение на писмото на една самотна майка до сина й, далеч в чужбина.

Радка Маринова окичи лентите на миските и връчи скромни награди и за останалите участнички за проявената смелост да се представят пред публика и жури.

След награждаването гости и домакини под звуците на акордеона на Георги Минков се завихриха хора и танци в клуб „Европейски гласове”. Така част от деня премина в забавление и веселие за членовете на клубовете на пенсионера от Добрич.

 

Донка Василева,

член на клуб  „Европейски гласове”



Мисис Баба 2013, MRS Grandma UNIVERSE 2013
Преподавателка по духовна йога е новата Мисис Баба 2012
Избраха Мисис Баба 2011 година

Искам да съм дядо в журито на Конкурса за Мис Баба в Бразилия


 

 


Сходни връзки

ИЗБРАХА МИС БАБА – ЛЯТО И МИС БАБА – ТАЛАНТ 2013 В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди