изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:51 EET
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. „Джон Лоутън: Камен бряг е най-доброто място за Джулай ”, гласи заглавие от първа страница на вестник „Нова добруджанска трибуна”. Хиляди отново са се събрали на платото, за да добият вяра и да се изпълнят с надежда за утрешния ден. Наско от Б.Т.Р. и каварненският кмет Цонко Цонев са влезли в ролята на беквокали, а Джон Лоутън е зарадвал публиката за пореден път с едночасов сет.

Сред присъстващите е бил и режисьорът Теди Москов, който пред журналисти е заявил, че по-скоро е фен на джаза, но пък са приятели с Цонко Цонев. „Пожарната отводнява мазите на Архива и Общинския младежки център”, съобщава вестникът. Общо три са били подадените сигнали, свързани с наводняване вчера. Третият е за частен дом. Всичките са били в Добрич. По думите на началника на Държавния архив в добруджанския град Деляна Фудулова, проблемът с наводнените мази не е отсега. Подобни ситуации повишават влажността там. „Събират още доказателства по дело за убийство”, пише изданието. Две експертизи и свидетели е изслушал вчера Окръжният съд в Добрич по наказателно дело срещу 57-годишния Никола Ив. от село Стефаново, който е обвинен в убийството на 67-годишен съселянин. Убийството е извършено в нощта на 14 срещу 15 февруари миналата година, по особено мъчителен начин за убития и с особена жестокост.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди