изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:32 EEST
8000 вампири бродят из София!    
Любопитно


Ясновидката Фидес: 8000 вампири кръстосват ежедневно столичните улици. Това не са митичните създания с големи остри зъби и кръвясали очи, а най-обикновени хора от плът и кръв.

"Имат негативна енергия и черпят сила от добрите. Като ги видите, после ви боли глава, хапчета не помагат. Вампирите мислят лошо за всичко и всеки, желаят го. Откак свят светува, гробищата са наполовина пълни от урочасани. Вампирите урочасват! След среща с тях добрият човек е като риба без вода - мъчи се. Вампир може да бъде и човек умен, образован, с престижна професия." В това е убедена ясновидката Фидес Хюсен от Шумен. Гадателката е от турския етнос, но никога не е изповядвала мюсюлманската религия. Твърди, че нейни клиенти са дори православни свещеници.

"С магии не се занимавам, просто отключвам късмета на нуждаещите се", разказва пред "България Днес" пророчицата.
Тя рядко си позволява да прави политически прогнози, въпреки че знае наизуст рождените дати на повечето играчи в настоящата политическа сцена.
"Волен Сидеров живее в друг свят. Мнозина мислят, че е хитър и само се прави на луд, но аз казвам - той трябва да се лекува! Излага ни пред цяла Европа", хапливо споделя гадателката.

Туркинята не е привърженик нито на ГЕРБ, нито на БСП, на избори не гласува. Според нея обаче скоро Борисов ще вземе втори мандат въпреки многото допуснати грешки в първия.
"Наесен ще има нови избори. Бойко сгреши, че не се фокусира върху доходите на хората и социалната политика, но сега ще си вземе поука. Народът е гладен и иска хляб, а не магистрали", отсече жената. По думите й възход чака бившия премиер, но и голямо падение. Негови близки ще се опитат да го детронират от завист и лакомия за власт. Според феномена става дума за най-приближените му хора от средите на МВР.
Фидес е категорична, че хубави неща за България вижда в бъдещето едва след 2017 година.

"През 2017 година страната ни най-после ще заприлича на това, което са й отредили светците - райско кътче на Земята. Господ обича земите ни, пази ни от катаклизми и бедствия. Дотогава обаче горко и тежко на българите", не пести прогнозите си ясновидката.

 Вижда изчезнали хора

Фидес намира изгубени и откраднати вещи, вижда къде се намират и изчезнали хора. Твърди, че изправя на крака болни и депресирани. Ежедневно приема нуждаещи се от цялата страна. Поради огромния интерес към прогнозите й ясновидката моли за предварителни записвания. Можете да се свържете с нея на личния й телефон: 0892 05 08 32. Гадателката предупреждава, че не прави никакви магии - независимо дали бели или черни. "Дарбата си наследих от дядо си, който е палестинец - той лекуваше и виждаше в бъдещето. От него съм запомнила мъдростта: "Hе може малък човек да има голяма душа, черен да притежава бяла, а грозен - хубава душа."

http://www.bgdnes.bg

 


Сходни връзки

8000 вампири бродят из София! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди