изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:39 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. „Осъдиха жена, ухапала до кръв полицай по изборите”, пише вестник „Нова добруджанска трибуна”. През октомври 2011 година полицай, който е работел като старши технически сътрудник в Управление на собствеността и социални дейности бил придаден към РУ Полиция за охрана на избирателна секция по време на втория тур на изборите за президент, вицепрезидент и органи на местна власт.

 Петима селекционери по слънчогледа са осъдили Добруджанския земеделски институт в Генерал Тошево, да им бъдат изплатени общо 32 316 лева авторски права за 2012 година, съобщава печатното издание. Те са завели делата като членове на авторски колектив, създал слънчоглед самоопрашена линия „2607”. Първоначално искът е бил за 1000 лева, но на съдебно заседание в началото на юни е увеличен на 6 463,27 лева от всеки от завелите дело селекционери. В получения отговор от института се признава иска като основателен. „За срив на цените на зърното алармират зърнопроизводители”. На много под очакваните от земеделските производители цени е стартирало тази година изкупуването на пшеницата. Земеделски производители от областта са съобщили, че в началото на жътвената кампания офертите са били 330 лева за тон.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди