изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:09 EEST
Манолова: Плевнелиев чува само партийните си началници    
ПолитикаЗа пореден път президентът Росен Плевнелиев показа, че не е президент на всички български граждани. Той не чува всички българи, а партийните си началници и най-близките около кръга на протестиращите, заяви депутатът от БСП Мая Манолова пред БНТ.

Според нея Плевнелиев е показал, че "не олицетворява единството на нацията". "С това си изявление той на практика разединява нацията", категорична е тя.

Манолова добави, че президентът е взел "страната на няколко хиляди души, които протестират, без да обръща внимание на милионите други български граждани" и по тази причина той е проиграл своя шанс да стане арбитър. "Въпросът е какво мислят останалите български граждани. Те искат правителството да работи, а не избори в момента. Става дума за 60% от българите", припомни тя, цитирайки последните социологически изследвания. За българите са важни законите за младежката безработица и за намаляването на цената на тока, добави Манолова. Заместник-председателят на НС посочи, че няма проблем да се срещне и с най-радикалната и реваншистка част от протестиращите, но при срещата си с тях е видяла омраза и агресия.

Манолова поиска Плевнелиев да каже истината за своето издигане. Тя го призова да си признае с кои олигархични кръгове е свързан и въобще как е бил посочен за министър в кабинета на ГЕРБ през 2009. "Когато президентът отправя тежки упреци към парламента, той трябва да отговаря на същите тежки въпроси. Защо Плевнелиев нито веднъж не отправи критика към правителството на Борисов, което рекетираше бизнеса", попита тя. /БГНЕС
 


Сходни връзки

Манолова: Плевнелиев чува само партийните си началници | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Манолова: Плевнелиев чува само партийните си началници
Автор: Anonymous да 2013-07-06 @ 08:16 EEST

Според Мая пчеличката трябва да броим броя на протестиращите/ ТЕ БИЛИ  НЯКОЛКО ХИЛЯДИ/,а    КОНТРАПРОТЕСТА СА /СТОТИНА ДУШИ?

КОЕ Е ПО–ВЕЧЕ          НЯКОЛКО ХИЛЯДИ   ИЛИ стотина човека?

МАЯ много си тъпа!    АРИТМЕТИКАТА ТИ Е СЛАБА! САМО ДЪРДОРИШ КАТО НААКАНО ДУПЕ!

Манолова: Плевнелиев чува само партийните си началници
Автор: Anonymous да 2013-07-06 @ 22:38 EEST
През февруарските протести инициирани от БСП, Манолова приканваше управляващите да се вслушат в гласа на народа и да си подадат оставката. Правителството го направи. Сега народът  иска оставката  на Орешарски и според Манолова  не били дебелокожи,   но ето,че не чуват народния глас, т.е. се правят и на глухи. Тази безсрамно арогантна и нахална жена няма място в политиката, а още повече и да дава оценки! Долу БСП,ДПС и Атака.
Манолова: Плевнелиев чува само партийните си началници
Автор: Anonymous да 2013-07-07 @ 07:25 EEST

Мая е най-голямата лъжкиня на света и заслужава да бъде вписана в книгата на гинес/на събития на ,които съм присъствала тя така  ги изопачава,че ги обръща на 180 градуса/.Тази партия БКП/БСП/трябва да се ЗАБРАНИ ,ТЯ СПИРА И ВРЪЩА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ С МНОГО ГОДИНИ НАЗАД,

И кои им са гласоподавателите?Такива като изкукуригалата ми баба,която от изборите не съм виждала...Явно комунистическата дрога е до живот?

Тя е атеистка от край време.ТЕ СА БИЗБОЖНИЦИ„не им вярвайте когато споменават БОГА...

Манолова: Плевнелиев чува само партийните си началници
Автор: Anonymous да 2013-07-09 @ 09:38 EEST
Аз не съм гласувала за този мишок Плевнята?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди