изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:13 EET
ИЗБИРАТ МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР    
Мис & МистърАктрисата Илиана Балийска и палавото шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” ще бъдат отново в Добрич на 15 юли /понеделник/ от 17 часа на пл. „Свобода”. Проявата се осъществява под патронажа на кмета Детелина Николова.

Мини Мис и Мини Мистър” е предназначено за деца с изявени артистични и музикални дарби. Децата се разпределят в две възрастови групи - от 3 до 6 и от 7 до 12 години. Класираните от първо до шесто място ще представят Добрич в Есенното издание на националния телевизионен конкурс конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” на 21 септември в Националния дворец на децата-София. Конкурсът ще се излъчва по Канал 3 в продължение на три месеца всяка събота и неделя.

Желаещите да участват в палавото шоу да заповядат на 15 юли на площад "Свобода". Регистрацията ще стане с час по-рано. Участието е безплатно.

  Организаторите очакват малчуганите и желаят успех на всички, които ще докажат за пореден път, че Добрич е град на талантливи  и артистични деца. НДТ

 


Сходни връзки

ИЗБИРАТ МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди