изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:04 EEST
МУЗИКА ТЕЧЕ ВЪВ ВЕНИТЕ НА ГРАДА    
КултураОт началото на юли до края на август всеки четвъртък от 18 часа в градски парк „Св. Георги“ в алеята зад шадравана, гражданите на Добрич ще станат свидетели на разнообразни музикални събития.

„Музика тече във вените на града“ е проект на община град Добрич. Вече втора година любителите на музиката могат да се насладят под открито небе на  разнообразни музикални програми – свободни откъм ритми и стилове, с различни културни елементи и звучене, да чуят познати и непознати мелодии, авторски творби и импровизации.

Идеята е некомерсиална. Мисията на инициативата е насочена към създаване на подходяща културна и социална среда за пълноценен живот в града, да въвлече максимално широка публика във вълнуваща програма от събития, променящи облика на градската среда и опосредстващи срещата на хората с изкуството.

Участници в програмата са: Георги Илиев – китара, и неговите ученици, Китарен ансамбъл при Арт център „Палитра“ с ръководител Милен Томов, Диксиленд – концерт на Red Dixie Band с ръководител Красимир Костадинов – Червения, Формация „Дива река“, Анжела Маджарова – арфа и Диляна Георгиева – глас, Трио Левкос Пиргос.

Организатори и участници приканва гражданите и гостите на Добрич да се включат в музикалните събития и да споделят приятните изживявания. Първата изява по проекта е на 11 юли от 18 часа. Китарен концерт ще изнесе ансамбъл при арт-център „Палитра“ с ръководител Милен Томов. НДТ

 

 


Сходни връзки

МУЗИКА ТЕЧЕ ВЪВ ВЕНИТЕ НА ГРАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди