изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:22 EET
Плевнелиев мълчи за офшорките    
НовиниПрезидентът Росен Плевнелиев подмина с мълчание и обърна гръб на журналистите на въпрос, кога ще каже цялата истина за офшорните си компании. Според публикация в сайта Silnabulgaria.com, базирана на международно разследване на независими журналисти в Кипър са открити офшорни фирми на държавния глава Росен Плевнелиев. Почти 1 милион долара е прибрал президентът от договори, с които е източил общия бизнес с Linder, компанията инвеститор в Бизнес Парк София, става ясно от публикацията.

На празника на гвардейската част днес Плевнелиев коментира въпроса за импийчмънта му, за обръщението на посланиците на Германия и Франция, както и за нова Конституция и свикване на ВНС.

Политическата система в България и ЕС е базирана на политическия плурализъм и политическите субекти могат да имат инициативи и да дават оценки. Уважавам това право. Вярвам, че тези, които ще сложат подписите си в подписката не са се поддали на политическа пропаганда, а са прочели моето изявление към хората, коментира Плевнелиев подписката за неговия импийчмънт.

Ще се радвам да има обратна връзка и да разбера с какво съм засегнал хората. Аз уважих протестиращите, те ме критикуваха, критики получих отляво и отдясно за служебното правителство, посочи държавният глава. Той припомни, че основният му призив е бил да не се бойкотира гласът на народа, а да се работи за обединение. 

По въпроса за отправения апел на посланиците на Германия и Франция президентът заяви, че тези дипломати са част от нашето семейство и трябва да се вслушаме в техния глас, който е важен за нас.

Решенията за нацията не могат да дойдат от Брюксел, а българският народ сам ще си ги изработи, посочи Плевнелиев. Той повтори отново, че българската демокрация е болна и има тумор, а хората от улицата се борят против монополите и задкулисието.

Твърдя, че някои работят за разделението, категоричен беше държавният глава. Той смята, че не трябва да се прибързва със свикване на ВНС, тъй като била необходима две години тежка работа, за да се постигне консенсус по промяна в Конституцията. http://www.blitz.bg

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"
 


Сходни връзки

Плевнелиев мълчи за офшорките | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди