изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:41 EEST
Футбол: Уволняват директорите в ЦСКА    
СпортСофия. Новата власт в ЦСКА ще смени всички директори на "Титан", а в това число са някои от легендите на клуба, съобщи "Труд". Със сигурност си заминава изпълнителният шеф Георги Илиев-Майкъла. За половин година в ЦСКА бившият халф на "червените" успя да си навлече куп врагове. Дори във вторник се отнасяше като надзирател и гонеше медии от "Българска армия".

С поста си ще се раздели и Аспарух Никодимов, спортният директор. Неговият съдружник в новото АД - Димитър Пенев, повече няма да е президент на ЦСКА, какъвто беше при "Титан". Стратега обаче бе любимец на Александър Томов (лидерът на групата "Червени шампиони", която застана начело на клуба - б. р.) при предишното му управление и е с най-голям шанс да остане на "Армията" под някаква форма.
Стойчо Младенов не дойде да води тренировката във вторник. Екзекуторът на "Ливърпул" има принципно споразумение да се върне като наставник, но само след като "Титан" официално излезе от ЦСКА. Това ще стане с очаквания предварителен договор с групата бизнесмени "Червени шампиони".
В ЦСКА тренират 23-ма футболисти, но само осем имат договор. Те са Томас Черни, Антон Карачанаков, Марсиньо, Венцислав Василев, Ангел Грънчов, Ивайло Чочев, Божидар Стойчев и Станко Йовчев. Липсата на играчи и подготовка означава, че в първите мачове на новия сезон ЦСКА може да се превърне в боксова круша за съперниците. По неофициална програма "червените" стартират сезона на 20 юли от 20 ч срещу "Локомотив" (Пд) на "Българска армия".  http://www.focus-sport.net
 


Сходни връзки

Футбол: Уволняват директорите в ЦСКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди