изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:36 EEST
По-лесно от развода: 21-годишна майка поръча смъртта на мъжа си (ВИДЕО)    
По света 21-годишната Джулия Мерфилд, майка на две деца от Мичигън, не е искала да разбива сърцето на съпруга си, като се разведе с него, затова решила да наеме убиец, който да го очисти. Мерфилд се призна за виновна в планирането на убийството на своя 27-годишен съпруг в резултат на разследване, включващо и видеозаписи на срещи с полицай под прикритие, представящ се за наемен убиец.

На видеозаписите жителката на Мускегон се чува да казва на полицая под прикритие, че „убиването на съпруга й е по-лесно от развода с него“. Мерфилд казва, че тя и съпругът й се карат често и тя мисли да го убие, защото, ако той е мъртъв, тя няма да се притеснява относно мнението на семейството и „че ще му разбие сърцето“.

Две видеа, направени през април, бяха разпространени от „Мускегон Хроникъл“. 21-годишната жена се призна за виновна на 27 години за организиране на убийство. Присъдата й ще бъде определена на 30 юли. Възможно е жената да лежи дори доживот.

Властите съобщават, че тя също е искала да прилапа парите от застраховката „Живот“ на мъжа си в размер на 400 000 долара. Тя обещала на наемния убиец 50 000 долара. Полицията разбрала за плана на Мерфилд да убие съпруга си, когато нейният колега Карлос Рамос подал сигнал. По думите на Рамос, 21-годишната му е предложила 50 000 долара за убийството, но той се е обадил в полицията и е уредил среща между Мерфилд и детектив под прикритие, представящ се за наемен убиец.

Двамата се срещат на 9 и 10 април. И двете срещи са записани от скрита камера. На видеата 21-годишната майка на две деца се усмихва, докато хладнокръвно обсъжда очистването на своя 27-годишен съпруг. „Когато реших да го направя... не бе защото не се разбираме. Но... колкото и лошо да звучи, това е по-лесно от развода с него. Знаете как е. Няма да се изправям пред мнението на семейството, няма да се притеснявам, че съм му разбила сърцето, всичките тия неща. Това е перфектното бягство“, казва тя. 

В хода на срещите жената казва, че най-доброто време за убийството е четвъртък. Тя дори гледа календара на телефона си, обмисляйки най-добрата дата за убийството. Стигайки до подробностите, Мерфилд обяснява, че не иска убийството да е оприличено на объркал се обир, защото това би изплашило нейна приятелка, с която тя искала да заживее след смъртта на съпруга си.

На втората среща на 10 април Мерфилд подчертава няколко пъти, че не иска съпругът й да страда. По думите й, би било хубаво той да умре колкото се може по-безболезнено. Тя дори подмята на наемния убиец, че най-добрият начин за умъртвяване на съпруга й е да му се счупи вратът. Детективът под прикритие обаче казва, че предпочита да го заколи или застреля.

21-годишната избира пистолета и казва спокойно „ОК“, когато детективът казва, че ще застреля мъжа й в лицето. Мерфилд също уточнява, че не иска да знае кога точно мъжът й ще бъде убит. „Колкото съм по-изненадана, толкова по добре. Само искам да изглежда колкото се може по-неподозрително“, подчертава тя.

На нито една от срещите с фалшивия убиец, 21-годишната съпруга не се оплаква от съпруга си и не изтъква никаква конкретна причина за решението си да го убие, освен желанието й да прибере застраховката му „Живот“. Малко след двете срещи жената е арестувана и отведена в местния затвор. / http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

По-лесно от развода: 21-годишна майка поръча смъртта на мъжа си (ВИДЕО) | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
По-лесно от развода: 21-годишна майка поръча смъртта на мъжа си (ВИДЕО)
Автор: Anonymous да 2013-07-10 @ 13:19 EEST
Шарше ла фам! :)))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди