изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:34 EEST
Депутати от ГЕРБ въртят частен бизнес, почивайки си от парламента    
Парламент    Един жъне, друг лекува, трети адвокатства, четвърти обикаля бутиците. След като напуснаха парламента, депутатите от ГЕРБ се завърнаха към частния си бизнес. Едновременно с това, макар и орязани, вървят и заплатите им на народни представители.

„До обед приемам болни в кабинета си, следобед идват избиратели“, така бившата шефка на здравната комисия Даниела Дариткова, представя ежедневието си. Тя лекува общо 3300 пациенти в Смолян. „Пътувам до София само, когато трябва да се подписват документи“, откровена е тя пред „Преса“.

И д-р Кирил Добрев от Старозагорско се е върнал към лекарската си практика. „Имам консултантски договор, което не е забравено. Засега не съм влизал в операционната и имам готовност веднага да отпътувам за София, ако групата реши да влезе в парламента“, казва той.

Ирена Узунова от Хасково е възстановила адвокатските си права. Пред „Преса“ тя е категорична, че с колегите си Красимир Стефанов и Владимир Митрушев се срещат с избиратели и работят по подготовката на евентуални предсрочни избори.

Георги Андонов от Гоце Делчев помага в жътвата на семейството си, макар че скоро е претърпял операция на синусите.

Областният лидер на ГЕРБ в Пиринско Даниела Саваклиева често обикаля благоевградските бутици. Митко Захов от Петрич наглежда строителната си фирма.

В Русе Пламен Нунев си наглежда охранителите. Водачът на листата на ГЕРБ в града твърди, че никога не е имал охранителна фирма на свое име. „Занимавал съм се само с охранителна дейност като консултант.

„Нито сме гладни, нито сме боси. Четем с насмешка твърденията ви, че имаме финансови проблеми“, успокоява журналистите Андон Андонов от „Мини Марица-Изток“.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Депутати от ГЕРБ въртят частен бизнес, почивайки си от парламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди