изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:58 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    На 10 юли, след проведени оперативно- издирвателни мероприятия от служители на ОДМВР Добрич са задържани  2 лица за притежание на наркотични вещества. При извършена проверка в хотелска стая в КК Албена, обитавана от двете лица, са намерени и иззети следните наркотични вещества- зелена тревна маса с тегло около 1 грам, реагираща на полевия тест на канабис; бяло прахообразно вещество с тегло около 15 грама; 2 полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество с  тегло около 5 грама и полиетиленов плик с 7 броя хапчета с тегло около 12 грама, всички вещества реагиращи на полевия тест на амфетамини. Лицата К.А., на 20 години и съквартирантката му Х.Б. на 22 години и двамата от гр.Добрич, са задържани за срок от 24 часа. По случая се работи в условията на досъдебно производство.
-    На 10 юли е получено съобщение за извършена кражба на от апартамент в жк „Добротица”, гр.Добрич. По данни на тъжителя, за времето от 13.20 до 16.20 часа на 10 юли, неизвестен извършител чрез взломяване на патрон на входната врата е проникнал в апартамента и е извършил кражба на различни златни накити. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП 01 Добрич.
    Контролните органи са съставили 11 акта и 41 фиша за констатираните от тях нарушения по ЗДвП.
-    На 10 юли, около 09.00 часа в РУП 01 Добрич е получено съобщение за възникнало пътно- транспортно произшествие на кръстовището между ул.”Калиакра” и ул. „Поп Богомил” в гр.Добрич, при което 28 годишния водач на л.а. „Деу Матис”, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия е изгубил контрол над автомобила си и го е преобърнал по таван. В резултат на произшествието, водачът е пострадал и е настанен в МБАЛ Добрич с комоцио, без опасност за живота.
   
    На територията на ОД на МВР Добрич, са регистрирани шест пожара без материални загуби.

11.07.2013 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди