изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:24 EEST
Премиерът: Как да пусна магистрала „Тракия” без разрешение?    
ПарламентКак да пусна магистрала „Тракия” без разрешение? Ще бъде готова в понеделник, ще се работи в събота и неделя и в понеделник ще бъде открита. Това каза пред журналисти в парламента премиерът Пламен Орешарски.

Той посочи, че изключително много се бърза с автомагистралата и допълни, че когато стане готов с кандидатурите за председател на ДАНС, това ще стане известно.

„Имаше основно мерки за събиране, а не за харчене. Споменах няколко групи мерки, а в развитие, когато бъдат активирани, ще разберем всички. Главата за демокрацията се работи съвместно с парламента и не е само и единствено инициатива на кабинета. Затова не акцентирах толкова отчетливо върху нея”, посочи Пламен Орешарски във връзка с представения отчет на правителството в пленарна зала.

Премиерът каза, че не е разбрал за спор между Министерство на регионалното развитие и Министерство на инвестиционното проектиране за това кой да контролира строежите. http://www.blitz.bg

Борисов: Орешарски да пусне незабавно магистрала "Тракия"

 


Сходни връзки

Премиерът: Как да пусна магистрала „Тракия” без разрешение? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди