изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:13 EEST
Черен 13 юли: Четирима загинаха, девет са ранени в жестоки катастрофи    
НовиниПоредица от кървави катастрофи беляза изминалата седмица. Млада жена загина, а 6-годишно момиченце се бори за живота си, отнесени от пиян таксиметров бакшиш в столицата. Български шофьор пък загуби живота си в пътен инцидент в Украйна. Американец издъхна в зловещ сблъсък в Кресненското дефиле преди два дни. Само през днешният, 13 юли, БЛИЦ преброи, че загиналите по пътищата са четирима души, а девет са пострадалите в шест адски инцидента.

Черната статистика стартира с катастрофа отново в Кресненското дефиле. Два пътнически автобуса се сблъскаха на излизане от тунел. След удара е пострадал единият от шофьорите на автобуса, който е на фирма "Юнион Ивкони". Мъжът е с черепно-мозъчна травма и е откаран в болницата в Благоевград. С по-леки порезни рани от счупени стъкла са още трима души. Във втория автобус с великотърновска регистрация са се возили работници на БДЖ.

Един човек е загинал, а други четирима са пострадали при тежка катастрофа на пътя между градовете Ветово и Сеново, съобщава „Русе нюз“. По първоначална информация челно са се блъснали два леки автомобила. При удара е загинал един от пътуващите, други четирима са тежко пострадали. Те са откарани в Спешно отделение на русенската болница. Състоянието им е критично.

23-годишен колоездач почина след като бе ударен от лека кола на околовръстното шосе в Сунгурларе. Инцидентът  станал около 11,20 ч., съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. "Шевролет Авео”, с бургаска регистрация, управляван от английския гражданин З.Б., на 54 г., живеещ в Свети Влас, не спира на пътен знак „Стоп” и блъска 23-годишният М.С. от Сунгурларе. Колоездачът е закаран в болницата в Бургас със счупена база на черепа и фрактури на крайниците. Въпреки опитите на лекарите да спасят живота на младежа той е починал.

Около 12 ч. 30-годишен рокер загина в местността "Черната нива" на път за мотосъбор в Кюстендил. Георги Ангов пътувал заедно с други двама мотористи. При навлизане в завой, на изкачване в местността "Черната нива" по пътя от Дупница за Кюстендил, Георги навлязъл в насрещното, където се ударил странично в бус.
От удара той изхвърчал в крайпътна канавка. Георги починал на място. Лекари коментират, че най-вероятната причина за смъртта е прекъснат гръбначен мозък, както и черепно-мозъчна травма. 
Георги е от петричкото село Коларово и е търговец на зеленчуци. Той е зет на Иван Хлебаров, собственик на оптики "Хлебаров и Тумбев", съобщава Струма.бг. Членувал е в мотоклуб "Пророците" в Петрич.

Мъж е бил блъснат от влак на гара Перник-разпределителна около 16.30 ч, съобщиха от пресцентъра на МВР. Пострадалият е откаран в болница, като е бил в съзнание. Вследствие на инцидента мъжът е с отрязана ръка и има опасност за живота. Влакът е пътувал от Перник за Дупница.

Жена е загинала, след като бе блъсната от кола на пешеходна пътека на бул. “Васил Априлов” в Пловдив. Пешеходката е на 72 години. Инцидентът е станал около 19,10 часа, съобщиха от полицията. Пенсионерката е била блъсната от лек автомобил “Шкода”, с пловдивска регистрация. Шофьорът на колата, на 32 години, е задържан. / http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Черен 13 юли: Четирима загинаха, девет са ранени в жестоки катастрофи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди