изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:01 EEST
ЮНОША НА ЛЕВСКИ ПОДСИЛВА ДОБРУДЖА    
СпортСпортно-техническото ръководство на Добруджа намери заместник на вътрешния халф Николай Петров, който миналата седмица си стегна багажа и напусна лагера на отбора в Трявна. Новото име в състава на "жълто-зелените" е Емил Колев.

23-годишният състезател е роден в София, преминава през всички детско-юношески гарнитури на Левски и е бил капитан на формации на "сините". Записва един мач и за мъжете на столичния гранд, след което играе в "Б" група с Волов (Шумен), Чавдар (Етрополе) и Сливнишки герой (Сливница). През последния сезон Емил Колев игра за германския Бранденбургер Зюд в Оберлигата. Очакваше се късно вчера в контролата с Литекс в Ловеч Емил Колев да направи своя неофициален дебют с екипа на добричкия тим. 

В края на миналата седмица към лагера на добруджанци в Трявна се присъедини и юношеският национал Георги Радев. Както вече писахме, младият централен защитник, който е от Добрич, но в последните няколко сезона играеше за Черно море, се възстановява след контузия, получена по време на тренировка с предишния му отбор. 

 


Сходни връзки

ЮНОША НА ЛЕВСКИ ПОДСИЛВА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди