изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:41 EEST
Петима младежи загинаха при катастрофа между Елин Пелин и Нови хан. Тествали мощна кол    
Новини

Петима младежи загинаха при тежък пътен инцидент тази сутрин на пътя в района на Елин Пелин, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът на катастрофирал лек автомобил „БМВ" е подаден около 6:45 часа тази сутрин от шофьор на преминаваща кола.



На мястото веднага са изпратени полицейски патрули, медицински екип и спасители от районната служба за пожарна безопасност и защита на населението. Медиците са установили смъртта на пътувалите в леката кола.

Установено е, че младежите са потеглили с автомобила от паркинга на стадиона в Елин Пелин около половин час след полунощ с намерението да тестват мощността на автомобила. Управлявал е собственикът на колата.

Предстои изясняване на обстоятелствата, довели до тежката пътна злополука. Назначени са експертизи. Загиналите са момиче - на около 16 години и четири момчета, на възраст от 18 до 21 години. http://www.trud.bg

Попът на Елин Пелин пред БЛИЦ: Нека погребем децата заедно


Свещеникът на църквата "Свети Николай Чудотворец" в Елин Пелин ще предложи загиналите при тежка катастрофа през нощта четирима младежи и едно момиче да бъдат погребани заедно. Пред БЛИЦ той заяви, че ще разговаря с родителите им с надеждата жертвите да бъдат изпратени заедно от този свят."Семействата са приятелски фамилии. Децата са прекрасни. Сигурен съм, че Боби не е пил, защото не беше сред почитателите на алкохола. Познавам ги децата. Никой не пиеше и не се друсаше. Вили още е ученичка в гимназията, а Иван е студент в София. Другите трима работят. Ще предложа на родителите да направим заедно опелото и да ги погребем заедно", обясни пред БЛИЦ свещеникът.

По своя инициатива днес той пусна черно знаме от купола на църквата. /БЛИЦ



Откараха в Съдебна медицина загиналите деца


Телата на загиналите край Елин Пелин младежи са откарани в Съдебна медицина-София, където ще бъдат подготвени за предстоящата утре аутопсия, научи БЛИЦ от свои източници. Според лекари най-вероятната причина за смъртта на 21-годишният Боби, Стенли, 16-годишната Вили, Мирослав, популярен като Мишо, и Иван са тежки черепно-мозъчни и гръдни травми. Утре предстои четирима съдебни медици да направят аутопсия на телата, за да установят категорично какви наранявания са причинили смъртта на децата. От шофьора Боби ще бъдат взети и проби от кръвта и урината, за да бъде изследван за употреба на алхокол и наркотици, каквато е процедурата при такива инциденти. 

Борислав, Стенли, Вили, Мишо и Иван загинаха при кървава катастрофа на пътя Елин Пелин-Нови хан. По първоначална информация пред возилото е излязло куче и за да не го премаже, Борислав е навил волана. Заради високата скорост обаче не е успял да овладее колата.  / http://www.blitz.bg

Боби Ефремов


 


Сходни връзки

Петима младежи загинаха при катастрофа между Елин Пелин и Нови хан. Тествали мощна кол | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Петима младежи загинаха при катастрофа между Елин Пелин и Нови хан. Тествали мощна кол
Автор: Anonymous да 2013-07-17 @ 10:55 EEST
Кекави ги правят тези бмв-та...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди