изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:32 EEST
ЕСТЕ КЛИНИК ГОСТУВА В АЛБЕНА    
Туризъм

Есте Клиник гостува във ваканционно селище Албена на 20 и 21 юли, съобщават от курорта. Туристите на Албена могат да се възползват се от възможността да си подарят разкош и красота в Спа център „Елементс” на 5-звездния хотел „Фламинго Гранд ". Под прецизната ръка на д-р Радина Денкова гостите на Албена ще се насладят на нова по-свежа визия.



Д-р Денкова е завършила медицина, след което е специализирала дерматология в Бон, Париж и Виена. Член е на Европейската академия по дерматология и венерология, Асоциацията на свободнопрактикуващите дерматолози и  Българското дерматологично дружество.  Тя работи по  иновативни методи  като Редиес - новата алтернатива на неоперативния фейслифт, плазмолифт, козметични филъри, ботокс, неоперативно моделиране,  Sculptra - продукт за повишаване на обема на отпуснати области, особено за корекция на хлътване на кожата, като кожни вдлъбнатини, цикатрикси, гънки, бръчки и стареене на кожата. Както и  с терапии за лице Ексилис, Алума, Веласмуут - терапия, съчетаваща вакуум с радиочестоти и инфрачервена светлина, мезотерапия, мезоботкс, химичен пилинг, Интензивна Пулсова Светлина (IPL) е неинвазивна и неаблативна терапия, която използва високоинтензивни пулсови честоти от видимия спектър на светлината с цел подобряване състоянието на кожата, както и за лечение на различни съдови лезии и белези.

Тя ще извършва прегледи и инжекционни процедури на 20 и 21 юли от 14 до 16,30 ч. НДТ

 

 


Сходни връзки

ЕСТЕ КЛИНИК ГОСТУВА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди