изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:00 EEST
ТРЕНТИНО КАРТОТЕКИРА СОКОЛОВ ЗА НОВИЯ СЕЗОН    
СпортБългарският диагонал отново ще играе с фланелката с номер 11, ще бъде основният играч на италианския шампион

Италианският шампион Диатек Трентино (Тренто) картотекира за новия сезон в Серие А1 българския диагонал Цветан Соколов, с което се сложи край на трансферната сага около звездата на националния тим.

Както BGvolleyball.com писа, президентът на клуба Диего Мосна е предложил увеличение на заплатата на Соколов и явно това е една от причините той да остане пред алтернативата да поеме към турския Халкбанк (Анкара), където треньор е Радостин Стойчев.

Цветан Соколов ще бъде тежката артилерия на отбора, похвали се Интернет сайта на Трентино. Така българският диагонал, който е смятан за един от най-добрите волейболисти в момента, се завръща в Тренто, след като през последния сезон игра под наем в Бре Банка Ланути (Кунео) и стигна финал в Шампионската лига.

Така от месец октомври Цецо Соколов отново ще носи фланелката с номер 11, като досега за тима има 125 мача и 627 точки. Освен това в колекцията си има осем трофея.

"С радост ще работя с невероятно момче като Соколов. Имах възможност да го опозная още докато бях асистент на Радо Стойчев", коментира треньорът на тима Роберто Серниоти. "Цветан се превръща в световна звезда и със сигурност ще бъде нашият основен нападател", допълва Серниоти.

 


Сходни връзки

ТРЕНТИНО КАРТОТЕКИРА СОКОЛОВ ЗА НОВИЯ СЕЗОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди