изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:06 EEST
Проф. Драгомир Драганов: САЩ, Шеврон и Отворено общество дестабилизират България    
Коментари Всяка криза винаги е в полза на олигархията. А аз определено мисля, че сега външни и вътрешни кръгове тласкат страната към криза и блокират всяко разумно решение за управление на държавата. Това обяви по Нова ТВ проф. Драгомир Драганов.

Той посочи, че през 1996-7 година, когато страната достигна при хиперинфлация при правителството на Жан Виденов ситуацията е била същата – едни икономически кръгове си изпраха парите, оправиха си кредите. Сега сме на път да попаднем отново в такава ситуация. САЩ, Шеврон, апетитите за шистов газ, Отворено общество, подкрепяни от посланиците на Франция и Германия, оказват натиск върху България и я дестабилизират. Външният министър Вигенин трябваше да повика двамата дипломати и да ги предупреди, че се бъркат в политиката на една свободна държава. 

Според историка чрез тези външни кръгове се протестирали и част от протестиращите лица, които били в първите редици. Той твърди, че имал достоверна информация, че срещу 70 лева на вечер гардове от охранителна фирма излизат на улицата като протестиращи. 

Сред заинтересованите от дестабилизация на държавата политологът Антон Тодоров нареди и измислени политици от партията на Меглена Кунева – Петър Николов, Тома Биков, бившият депутат от ДСБ Асен Агов и други. Той също смята, че кръговете около банкерката Цветелина Бориславова и неправителствената организация „Типинг пойнт”, усещайки, че властта им се изплъзва са също много притеснени и правят отчаяни ходове.  www.trud.bg

 


Сходни връзки

Проф. Драгомир Драганов: САЩ, Шеврон и Отворено общество дестабилизират България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди