изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:15 EEST
Как да изглеждате слаби и секси на плажа    
Любопитно Най-горещият сезон е в разгара си и вие нямате търпение да посетите плажа заедно с приятелки или с половинката. Едновременно с това, обаче всяка една жена живее в стрес заради начина, по който ще изглежда по бански. Разбира се, всички се концентрираме върху това да сме слаби и стегнати за лятото, но това не е единственото, което можем да направим, за да пленим мъжките погледи. Ето и няколко съвета за това как да подобрите вида си, когато не носите почти никакви дрехи.

Съвети:

1. За да изглеждате по-привлекателна и по-слаба на плажа, изберете най-подходящият за вас бански. Има различни модели и всеки има своите предимства. Избирайте добре както бикините, така и горнището, защото е важно да подчертаете и повдигнете бюста. Също така не бива да забравяте и скритите детайли. Такива са например твърдите чашки - за поддържане на едрия бюст, и вложите в сутиена - за уголемяване на малките гърди.

2. Вашият помощник номер едно и печеливш вариант във всякаква ситуация е целият бански. Той може да коригира много недостатъци. Правилно подбраният бански е залог за отличен плажен сезон.

3. Ако искате да изглеждате по-слаба, ходете на плаж с тъмен бански. Тъмните цветове вталяват, а вертикалните шарки издължават тялото. Избирайте подходящ цвят и десен на банския и дрехите, с които отивате на плаж.

4. Ходете изправена и стягайте корема. Можете да вдигнете косата високо, за да изглеждате по-висока.

5. Ако се притеснявате от разходките по плажа, можете да си вземете шал, който да слагате около ханша или прозрачни роклички, които са много актуални тази година. Така ще се чувствате по-комфортно.

6. Носете токчета или високи сандали, те определено ще издължат фигурата ви и ще изглеждате по-слаба. Избирайки леко повдигнати чехли, краката ви ще изглеждат по-стегнати.

7. Оформете тяло с бронзант и блясък, използвайки малка оптична илюзия, за да изглежда тялото ви по-добре. Намажете ръцете си, като започнете от раменете към дланите, концентрирайки се върху външната част. Ако прекалите с автобронзанта, можете да замажете положението с лосион за тяло с брокат. Така хем кожата ви ще изглежда сияйна, хем петната няма да личат и ще избледнеят по-бързо.

8. Можете да си купите и подходяща рокля, която да обличате за разходка или кафе. С нея ще можете да отскочите за обяд. Избирайте подходящ цвят и десен на банския и дрехите, с които отивате на плаж.

Надежда Георгиева

http://iwoman.bg

Румънките са най-сексапилните жени в униформа /18+/

Кое е най-важното за секси устни през лятото?

Селена Гомес – мокра и секси в новия си клип /ВИДЕО/

Оргазмите удължават живота

Манекенки дъвчат хартия, за да са слаби

Жените съблазняват със зъби

Джия Лазарова - най-секси българка на 2013-а в класацията на "Максим"

Война на цветовете. Ярък грим за Пролет 2013

Убийствено секси

Какво бельо подлудява мъжете?
 


Сходни връзки

Как да изглеждате слаби и секси на плажа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди