изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:23 EEST
ЗА ВТОРИ ПЪТ ТРЪГНА ДЕЛО ЗА СМЪРТ СЛЕД НАНЕСЕН ПОБОЙ    
Ред и сигурностВ Окръжния съд в Добрич бе даден ход на наказателното дело срещу 54-годишния Пейчо Илиев от генералтошевското село Росица. Той е обвиняем за убийството на 57-годишен мъж от същото село. Смъртта е настъпила на 5 юли 2012 г. вследствие на нанесена на 11 юни средна телесна повреда, изразяваща се в счупване на две ребра.

В резултат на това е имало затруднения в движението и е развита травматична плевропневмония. Съдът е назначил тройна съдебно-медицинска експертиза за изясняване дали медицинските грижи са отговаряли на получените усложнения.

Делото се гледа за втори път, след като през април окръжният съд прекрати съдебното производство и го върна на прокуратурата за доразследване.

Според обвинителния акт, подсъдимият и пострадалият изпили двулитрова бутилка бира на спирка в село Росица. Час по-късно 57-годишният посетил Пейчо в дома му, поискал да си допият. Илиев го отпратил, защото бил пиян. Сидетел по делото разказал, че подсъдимият му обяснил как отпратил пострадалия и му ударил два-три юмрука в главата, след което го избутал през портичката на улицата. 57-годишният ритал фар на лек автомобил, после се търкалял по него и повредил лявото странично огледало. Паднал на земята, а Пейчо го ритал в гърба. Пострадалият останал да лежи край двора му до вечерта, когато Илиев и свидетел по делото го завлекли в дома му. На следващата вечер бил извикан екип на „Спешна помощ” да го прегледа. Той нямал здравни осигуровки, затова сестра му помолила фелдшера да му осигури домашно лечение. На 21 юни мъжът бил заведен в Спешното отделение на МБАЛ – Добрич, където бил освидетелстван от съдебен медик. Лечението му продължило при домашни условия и на 5 юли той бил намерен мъртъв. НДТ

 

 


Сходни връзки

ЗА ВТОРИ ПЪТ ТРЪГНА ДЕЛО ЗА СМЪРТ СЛЕД НАНЕСЕН ПОБОЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди