изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:10 EEST
Училище сред природата    
ЕкологияВ периода 30.06.-05.07.2013 г. r 07.07. – 12.07.2013 се проведе Училище сред природата  в местността Беклемето край гр.Троян за ученици от училищата-партньори по реализирания от Община Генерал Тошево проект за образователна интеграция № BG051PO001-4.1.05-0160 „Искаме и можем” .

Участниците бяха разпределени в две смени – І смяна ученици от ОУ „В.Левски” с.Преселенци и ОУ „Хр.Смирненски” гр.Ген.Тошево и ІІ смяна – СОУ „Н.Й.Вапцаров” и ОУ „Хр.Ботев” с.Кардам. Децата опознаха родната страна, преминавайки през много населени места и наслаждавайки се на красивата природа. Пристигнаха в Беклемето емоционално заредени и любопитни да открият нови предизвикателства, заредени с много позивизъм и устрем към овладяване на нови знания и умения. Под вещото ръководство на ръководители на групите се организирахпа и проведоха  мероприятия като- Вечер на запознанствата ,Забавни и интелектуални игри; „Един необикновен ден”, „Ден на провокациите”, „Вечер на таланта”. Децата изкачиха връх Беклемето, състезаваха се в туристическо ориентиране с карта и компас ,стреляха с лък, пейнтбол маркер, разходиха се по Римския път Виа Траяна, научиха повече за историята и традициите по тези места, твориха оригами, рисуваха, пяха и най-вече се забавляваха. Община Генерал Тошево и РЧР се погрижиха да им осигурят едно незабравимо лято, изпълнено с емоции, предизвикателства и много нови приятелства.

 


Сходни връзки

Училище сред природата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди