изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:19 EEST
ГОДИШНА КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА НА ENTERPRISE EUROPE NETWORK BULGARIA    
ТуризъмВаканционно селище „Албена“ за втора поредна година приютява участниците на годишната координационна среща на Европейската мрежа за малки и средни предприятия ENTERPRISE EUROPE NETWORK, информират от пресслужбата на комплекса. Това е европейска мрежа в подкрепа на бизнеса, чиято основна функция е да предоставя услуги в помощ на предприятията.

ENTERPRISE EUROPE NETWORK � BULGARIA обединява над  500 организации- домакини от целия свят, като в България мрежата има покритие на територията на цялата страна. Услугите ù са ориентирани към подкрепа, разшряване на бизнеса и навлизане на международни пазари, подпомагане опитите за достъп до финансиране от ЕС  чрез консултации и насочване, а също и предоставяне на информация относно въпроси, свързани с европейското законодателство и стандарти, защита на интелектуалната собственост.

В срещата, която се провежда на 18 и 19 юли в комплекса, участват представители на всички 14 организации и институции - домакини на мрежата за България: бизнес- информационни центрове, търговско- промишлени палати, търговски камари, научно- изследователски организации, както и Българска академия на науките и Министерство на икономиката и енергетиката.  Темите са актуални -  проблемите на малките и средни предприятия в България, тяхната работа в условията на икономическа криза и по какъв начин услугите на мрежата могат да бъдат от още по- голяма полза за тях. Ще бъдат също поставени и обсъдени въпроси относно приоритетите за работа през новия програмен период на ЕС (2014-2020г.).


 


Сходни връзки

ГОДИШНА КООРДИНАЦИОННА СРЕЩА НА ENTERPRISE EUROPE NETWORK BULGARIA | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди