изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:32 EET
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
СпортДобрич. „214 пешеходци глобени за неспазване на правилата”, съобщава заглавието от челото на другия вестник „Нова добруджанска трибуна”. За първото шестмесечие на годината служителите на КАТ-Пътна полиция, на територията на област Добрич са наложили глоби на 214 пешеходци са неспазване на правилата за движение.

Това е съобщил началникът на КАТ-Пътна полиция, главен инспектор Жулиян Минев. Той е уточнил, че размерът на глобата за нарушаване на правилата е 20 лв., а ако пешеходец прескача мантинели на булевард или не спазва светлинната сигнализация на светофарите, то в такива случаи размерът на глобата е 50 лв. „Италианец остава в ареста за разврат с малолетна”, съобщава изданието. В ареста остава обвиненият в разврат с малолетна 66-годишен италиански гражданин Ренато Заго, са съобщили от пресцентъра на Окръжния съд в Добрич. Магистратите са потвърдили мярката му за неотклонение задържане под стража. Заго е привлечен като обвиняем за това, че на 16 юни тази година в дома си в Каварна се е съвкупил с момиче, което не е навършило 14 години. Общопрактикуващите лекари са с най-голям дял сред колегите си в Добричка област, четем в изданието. Следват ги детските и АГ-специалистите. Това сочат данните на Териториалното статистическо бюро в Добрич. Към края на 2012 г. на основен трудов договор в лечебните и здравни заведения в областта са работели 525 лекари, 121 зъболекари и 952 медицинските специалисти по здравни грижи.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди