изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:35 EEST
Рапърът Николай Благоев издъхнал в ръцете на Мишо Шамара    
Общество,Николай Благоев - Niks от Touch Down е издъхнал буквално в ръцете на Мишо Шамара, научи БЛИЦ. На 17 юли двамата трябвало да се ви ят заедно във връзка с общ проект. Niks дошъл в студиото на Мишо Шамара и внезапно умрял.

Както първи БЛИЦ съобщи вчера, всички са потресени от смъртта на младия мъж.

“Дойде в студиото, беше усмихнат. Нямаше никакъв признак, че ще се случи. Влезе в стаята, където работим и разказа един виц, смееше се, изглеждаше супер добре. После седна на един стол и на секундата падна и умря”, каза пред БЛИЦ Михаил Михайлов – Мишо Шамара.

Той призна, че това е вторият път, в който приятел му умира в ръцете. “Преди време същото стана и с мой много близък човек. Просто Господ прибира добрите хора. Умря по същия начин – пръсна му се сърцето”, казва Мишо Шамара.

Аутопсията е установила, че Николай Благоев е починал от сърдечен удар. 24-годишният младеж е бил здрав и не е страдал от никакви заболявания, споделят неговите близки, които са потресени от внезапната смърт.

“Като умря, викнах линейка, но не можах да остана с него в една стая. Излязох навън и седнах на стълбите, в гърлото ми още има заседнала буца оттогава”, признава Михаил Михайлов.

Той изплаква мъката си и във Фейсбук: “Дойде и разказа един виц. Каза наздраве, усмихна се и напусна тоя свят. Ако не беше само на 24 щеше да е мечтаният начин да си заминеш от тоя свят.

Но явно е верно че добрите хора Господ ги прибира рано. Голяма е трагедията. Млад, талантлив, готин мъж с мечти, цели идеи без време напусна живота. А може и да е избран за по добър свят и да са го спасили от нашият покварен такъв.”

Мира НАЙДЕНОВА, http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Рапърът Николай Благоев издъхнал в ръцете на Мишо Шамара | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди