изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:36 EEST
Кърваво убийство в Добринище - полицай разстреля мъж пред дома му    
Ред и сигурностПолицай от поделението в Банско е убил свой познат в Добринище след скандал към 05:30 часа тази сутрин, съобщи Фокус.
 Служителят на районното управление в Банско Славчо Каферинов е младши автоконтрольор на 30 години, от Добринище. По време на престъплението не е бил на работа.


Жертвата е 39-годишният Спас Бенгьов, също от Добринище, съобщи директорът на полицията в Благоевград комисар Георги Костов.

Към 5:30 часа е подаден сигнал за двама мъже, които лежат на главната улица в града. И двамата са били простреляни, съобщи БГНЕС. При пристигането на полицията единият от мъжете вече е бил мъртъв. Състоянието на полицая е неизвестно към момента.

Районът е отцепен от полицията.

По-късно стана ясно, че убитият Спас Бенгьов е бил прострелян с няколко куршума пред дома си, а полицаят е задържан.

По първоначална информация става въпрос за битов скандал.

Спас Бенгьов е баща на 2-годишно момиченце, съобщи Struma.bg. При пристигането си полицията заварила безжизненото тяло на Бенгьов да лежи в локва кръв. По първоначална информация при кървавата свада е ранен и полицаят Славчо Каферинов. Причините за скандала все още се изясняват.

Добринище се намира на 5 км след Банско, на пътя за Гоце Делчев.

Стринката на убития Спас видяла как полицаят продължава да стреля по безжизненото му тяло

Свидетел на кървавото убийство е станала стринката на починалия - Елена Бенгьова, съобщи БНР.

Елена е била на терасата на къщата си, на няколко метра от инцидента. Чувайки първия изстрел, жената видяла как полицаят продължава да стреля по лежащия на земята Спас Бенгьов.

Инцидентът става към 5:30 часа тази сутрин, когато служителят на Районното управление в Банско - 31-годишният Славчо Костадинов, застрелва със служебния си пистолет 34-годишния си познат и жител на Добринище Спас Бенгьов.

Засега не са известни причините за инцидента. Предполага се, че става въпрос за битов скандал.

По последна информация от близките - Бенгьов не е имал причина за конфликта, не е употребил алкохол. Загиналият е бил в къщата си и е излязъл, за да се разберат за нещо с полицая, в следствие на което Славчо го застрелва с 3-4 изстрела. В момента той е задържан.

Приятелите на загиналия заявиха, че той е бизнесмен с чисто съдебно минало и не е криминално проявен. Бенгьов е работил активно заедно с брат си в семеен бизнес. Семеен е с едно дете. Не е известно да са имали стари вражди, конфликти или някаква друга причина за инцидента.

Полицията все още не е подала официална информация. На мястото на инцидента е директорът на Областната дирекция на полицията в Благоевград комисар Георги Костов. Разследването продължава.


 


Сходни връзки

Кърваво убийство в Добринище - полицай разстреля мъж пред дома му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.39 секунди